top of page
Jobsøger.png

Area Sales Manager

Area Sales Manager Ingeniør ydelser - Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling

Til Adding Engineerings kontor i Vejle.

Adding-top.png

Her er muligheden for et spændende job, hvor du kan være med til at præge både retningen og udviklingen fremadrettet. Adding Engineering søger en teknisk uddannet Area Sales Manager, med et smittende engagement og en positiv tilgang til kunder, opgaver og kolleger. Du tilbydes en central stilling i en moderne vækst virksomhed med stort fokus på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø.

 

Opgaverne

Som Area Sales Manager tilknyttes du kontoret i Vejle og refererer til afdelingslederen samme sted. Det geografiske område der dækkes fra Vejle kontoret er Syd- og Midtjylland med Aarhus i nord samt Fyn.

 

Du får en spændende og dynamisk dagligdag med kontakt til interessante virksomheder, der efterspørger Adding Engineerings ydelser. Dine fremtidige opgaver vil bl.a. være:

 

  • Varetage salget til eksisterende og nye kunder

  • Planlægge, forberede og gennemføre kundemøder

  • Deltage i relevante kundearrangementer og netværksmøder

  • Sikre en intakt salgspipeline og et ajourført crm-system

  • Være proaktivt opsøgende og identificere nye kundemuligheder

  • Deltage i sourcing af konsulenter og medarbejdere

  • Være backup for kontorlederen på de administrative funktioner

Din profil

Du har en vindende og udadvendt personlighed, og motiveres af et spændende og udfordrende job, hvor din indsats gør en stor forskel. Vi forestiller os, du er ingeniør, maskinmester eller har en anden relevant teknisk uddannelse. Du har erfaring indenfor teknisk salg, og du kan dokumentere gode resultater. Din erhvervserfaring giver dig kendskab til én eller flere af sektorerne Energi, Proces, Pharma eller Grøn omstilling. Har du erfaring fra en ingeniør-/udviklingsvirksomhed vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

 

Din arbejdsform er struktureret og vedholdende. Du har et godt erhvervsnetværk, og fremstår som person troværdig og robust. Du bor i kørselsafstand til kontoret i enten Ballerup eller Vejle, og du har selvfølgelig et kørekort. Du bruger IT som et naturligt arbejdsredskab og behersker dansk og engelsk på et højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Hvorfor Adding Engineering?

Adding Engineering er 70 fastansatte medarbejdere fordelt på 3 lokationer, og arbejder hver dag med at gøre en forskel for kunderne. En overvejende del af opgaverne er indenfor den grønne omstilling.

 

Du bliver en del af en uformel organisation med en flad struktur og et stærkt fagligt miljø, hvor kolleger er gode til at hjælpe hinanden. Frihed under ansvar er en selvfølge, du får desuden mulighed for at være med til præge afdelingens udvikling ligesom du får indflydelse på kundeprojekterne fremadrettet.

 

Du tilbydes gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og yderligt en række personalegoder.

Interesseret?

Bang Kristensen deltager i udvælgelsesprocessen.

 

Spørgsmål og ansøgning sendes direkte til vores kunde Adding Engineering som angivet nedenfor.

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Torben Ellegaard på tlf. 48 80 19 79.

 

Ansøgning mailes til job@adding.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende men venter gerne på den rette medarbejder.

 

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

 

Adding Engineering opbevarer din ansøgning i 12 måneder, men hvis du ikke er interesseret i det, vil vi bede dig om at skrive det i din ansøgning.

 

Du kan læse mere om Adding Engineering på www.adding.dk

Om Adding Engineering

Adding Engineering er en konsulentvirksomhed, der løser en lang række forskelligartede tekniske opgaver og projektledelsesopgaver inden for proces- og maskinindustrien samt inden for den grønne omstilling.

 

Adding Engineering beskæftiger primært ingeniører, maskinmestre, automationsteknikere og konstruktører og assisterer kunder over hele verden, når de har behov for det. Kvalificeret arbejdskraft stilles til rådighed i kundernes organisation, og kan være tilknyttet i kortere eller længere perioder alt efter det specifikke behov.

 

Adding Engineering blev etableret i 2012, er velkonsolideret og 100 % dansk ejet.

Kontakt

Torben_Bang_Kristensen.png

Torben Bang Kristensen

Managing Partner

21 25 93 92

Følg på LinkedIn

bottom of page