top of page
Electrical-Engineer.jpg

El-ingeniør

El-ingeniør – Energi & Proces, Pharma og Grøn Omstilling

Til Adding Engineerings kontorer i Ballerup, Vejle og Aalborg.

Adding-top.png

Vores kunde Adding Engineering er en landsdækkende ingeniørvirksomhed. Du tilbydes en spændende stilling i en moderne vækst virksomhed med stort fokus på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø.

Opgaverne

Du bliver tilknyttet kontoret på én af de 3 lokationer, hvilken det bliver, afhænger af din bopæl. Du refererer til afdelingslederen det pågældende sted.

 

Du kan bidrage til flere af punkterne nedenfor, men Adding Engineering tilpasser jobbet til dig og din kompetenceprofil:

 

 • Design, projektering, og eksekvering af el-projekter indenfor lav-, medium-, og højspænding, koblingsanlæg, transformere, beskyttelsesudstyr, tavleanlæg, o. lign.

 • Udarbejde kravspecifikationer, håndtere udbud, indkøb og leverandørstyring

 • Projektering og dimensionering af nødstrømsanlæg

 • Kortslutningsanalyser/beregninger

 • Udarbejdelse af el-teknisk dokumentation, IO lister og testplaner

 • Deltage i FAT og SAT

 • Indkøring og idriftsættelse af el-anlæg, maskiner, delsystemer og procesanlæg

 • Tegnearbejde i PC SCHEMATIC, EPLAN, SEE-Elec. eller lignende systemer

 • Udarbejde el-dokumentation, funktionsbeskrivelser og lignende

 • Teknisk projektledelse af el-entrepriser

 • Opfølgning og tilsyn på site efter behov

Din profil

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund som fx ingeniør inden for stærkstrømsteknik eller er installatør med erfaring i lav-, mellem-, eller højspænding. Optimalt har du min. 5 års erfaring fra energi-, maskine-, eller procesindustrien og et godt overblik og indblik i elektriske installationer og anlæg.

 

Du har solide faglige kompetencer fra komplekse proces- og maskinleverancer, og du har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne, ligesom du også kan arbejde i felten. Kendskab til PowerFactory beregninger / simuleringer vil være en fordel, ligesom det er en fordel, hvis du har arbejdet i regulerede industrier, hvor f.eks. GMP er gældende.

 

Som person er du udadvendt og imødekommende, og du er kendt for at være engageret og loyal, og at alting foregår på en ordentlig måde, er en vigtig parameter for dig. Du befinder dig godt i dialogen med kunder og trives både i teams og med individuelle opgaver.

 

Din evne til at opbygge netværk og gode relationer både internt og eksternt er ligeledes vigtig, da du får en del snitflader både i og uden for Adding Engineering.

 

Du mestrer dansk og engelsk på højt niveau, både mundtligt og skriftligt og anvender IT værktøjer som en naturlig del af hverdagens arbejde.

Hvorfor Adding Engineering?

Adding Engineering er 70 fastansatte medarbejdere fordelt på 3 lokationer, og arbejder hver dag med at gøre en forskel for kunderne. En overvejende del af opgaverne er indenfor den grønne omstilling.

Adding Engineering hjælper kunderne med at gennemføre deres projekter. Du kan derfor forvente et spændende og alsidigt job med mange forskelligartede opgaver, ligesom du bliver positivt udfordret både fagligt og personligt. Du bliver en del af en uformel organisation med en flad struktur og et stærkt fagligt miljø, hvor kolleger er gode til at hjælpe hinanden.

Du tilbydes gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og yderligt en række personalegoder.

Interesseret?

Bang Kristensen deltager i udvælgelsesprocessen.

 

Spørgsmål og ansøgning sendes direkte til vores kunde Adding Engineering som angivet nedenfor.

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eddie Jensen (Ballerup) tlf. 81 40 00 88, Torben Ellegaard (Vejle) tlf. 48 80 19 79 eller Martin Poulsen (Aalborg) tlf. 81 40 61 18.

 

Ansøgning mailes til job@adding.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende men venter gerne på den rette medarbejder.

 

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

 

Adding Engineering opbevarer din ansøgning i 12 måneder, men hvis du ikke er interesseret i det, vil vi bede dig om at skrive det i din ansøgning.

 

Du kan læse mere om os på www.adding.dk.

Om Adding Engineering

Adding Engineering er en konsulentvirksomhed, der løser en lang række forskelligartede tekniske opgaver og projektledelsesopgaver inden for proces- og maskinindustrien samt inden for den grønne omstilling.

 

 Adding Engineering beskæftiger primært ingeniører, maskinmestre, automationsteknikere og konstruktører og assisterer kunder over hele verden, når de har behov for det. Kvalificeret arbejdskraft stilles til rådighed i kundernes organisation, og kan være tilknyttet i kortere eller længere perioder alt efter det specifikke behov.

 

 Adding Engineering blev etableret i 2012, er velkonsolideret og 100 % dansk ejet.

Kontakt

Torben_Bang_Kristensen.png

Torben Bang Kristensen

Managing Partner

21 25 93 92

Følg på LinkedIn

bottom of page