top of page
Site-Manager.jpg

Site Manager

Site Manager – Energi & Proces, Pharma og Grøn Omstilling

Til Adding Engineerings kontorer i Ballerup, Vejle og Aalborg.

Adding-top.png

Vores kunde Adding Engineering er en landsdækkende ingeniørvirksomhed. Du tilbydes en spændende stilling i en moderne vækst virksomhed med stort fokus på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø.

Opgaverne

Du bliver tilknyttet kontoret på én af de 3 lokationer, hvilken det bliver, afhænger af din bopæl. Du refererer til afdelingslederen det pågældende sted.

 

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 

  • Samarbejde med projektorganisationen for at sikre tidsplanen og optimere installations-rækkefølgen

  • Håndtere og planlægge mekanisk og elektrisk installation (M&E)

  • Vedligeholde overordnede installationstidsplaner, foretage budgetopfølgning og identificere risici forbundet med opgaven

  • Koordinere arbejdet på site med andre entrepriser og føre tilsyn for at sikre anlæggets færdiggørelse

  • Verificere den færdige installation samt sikre slutdokumentationspakken for anlægget (SAT)

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse inden for proces, energi, kemi eller maskinteknik. Det kan være som ingeniør, maskinmester eller anden teknisk baggrund. Optimalt har du min. 5 års erfaring med site management gerne i et internationalt miljø. Du kan f.eks. have arbejdet indenfor energisektoren, medicinalsektoren, almen industri eller procesindustrien.

 

Det er en fordel hvis du har erfaring med teknisk projektledelse og QHSE arbejde. Ideelt set har du arbejdsmiljøkoordinator P og B uddannelsen. Det er ligeledes en fordel, hvis du har arbejdet i regulerede industrier, hvor f.eks. GMP er gældende.

 

Som person er du udadvendt og imødekommende, og du er kendt for at være engageret og loyal, og at alting foregår på en ordentlig måde, er en vigtig parameter for dig. Du befinder dig godt i dialogen med kunder og trives både i teams og med individuelle opgaver.

 

Din evne til at opbygge netværk og gode relationer både internt og eksternt er ligeledes vigtig, da du får en del snitflader både i og uden for Adding Engineering.

 

Endelig er det afgørende, at du kan tale og skrive både dansk og engelsk på højt niveau, og at du har god forståelse og interesse for IT-værktøjer og -systemer.

Hvorfor Adding Engineering?

Adding Engineering er 70 fastansatte medarbejdere fordelt på 3 lokationer, og arbejder hver dag med at gøre en forskel for kunderne. En overvejende del af opgaverne er indenfor den grønne omstilling.

Adding Engineering hjælper kunderne med at gennemføre deres projekter. Du kan derfor forvente et spændende og alsidigt job med mange forskelligartede opgaver, ligesom du bliver positivt udfordret både fagligt og personligt. Du bliver en del af en uformel organisation med en flad struktur og et stærkt fagligt miljø, hvor kolleger er gode til at hjælpe hinanden.

Du tilbydes gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og yderligt en række personalegoder.

Interesseret?

Bang Kristensen deltager i udvælgelsesprocessen.

 

Spørgsmål og ansøgning sendes direkte til vores kunde Adding Engineering som angivet nedenfor.

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eddie Jensen (Ballerup) tlf. 81 40 00 88, Torben Ellegaard (Vejle) tlf. 48 80 19 79 eller Martin Poulsen (Aalborg) tlf. 81 40 61 18.

 

Ansøgning mailes til job@adding.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende men venter gerne på den rette medarbejder.

 

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

 

Adding Engineering opbevarer din ansøgning i 12 måneder, men hvis du ikke er interesseret i det, vil vi bede dig om at skrive det i din ansøgning.

 

Du kan læse mere om os på www.adding.dk.

Om Adding Engineering

Adding Engineering er en konsulentvirksomhed, der løser en lang række forskelligartede tekniske opgaver og projektledelsesopgaver inden for proces- og maskinindustrien samt inden for den grønne omstilling.

 

 Adding Engineering beskæftiger primært ingeniører, maskinmestre, automationsteknikere og konstruktører og assisterer kunder over hele verden, når de har behov for det. Kvalificeret arbejdskraft stilles til rådighed i kundernes organisation, og kan være tilknyttet i kortere eller længere perioder alt efter det specifikke behov.

 

 Adding Engineering blev etableret i 2012, er velkonsolideret og 100 % dansk ejet.

Kontakt

Torben_Bang_Kristensen.png

Torben Bang Kristensen

Managing Partner

21 25 93 92

Følg på LinkedIn

bottom of page