top of page
Specialist_AE2.jpg

Specialist - Maskinsikkerhed

Specialist – Maskinsikkerhed/Functional safety, ATEX eller CE- mærkning

Til Adding Engineerings kontorer i Ballerup, Vejle og Aalborg.

Adding-top.png

Vores kunde Adding Engineering er en landsdækkende ingeniørvirksomhed. Du tilbydes en spændende stilling i en moderne vækst virksomhed med stort fokus på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø.

Opgaverne

Du bliver tilknyttet kontoret på én af de 3 lokationer, hvilken det bliver, afhænger af din bopæl. Du refererer til afdelingslederen det pågældende sted.

 

Du kan bidrage til flere af punkterne nedenfor, men Adding Engineering tilpasser jobbet til dig og din kompetenceprofil:

 

  • Udarbejde CE-mærkningsdokumentation for maskin-/proces-/energianlæg iht. maskin-, trykudstyrs- og ATEX-direktiverne

  • Rådgive om maskinsikkerhed, herunder Functional safety iht IEC61508/IEC61511 og EN 13849, dvs. er hjemmevant med SIL og LOPA-analyser

  • Udarbejde ATEX risikoanalyser, ATEX APV’er og ATEX zoneklassificering

  • Facilitere HAZOP workshops

Din profil

Vi forestiller os, at du er ingeniøruddannet, maskinmester eller tilsvarende teknisk uddannet.

 

Du har solid erfaring og kompetencer inden for maskinsikkerhed, trykbærende udstyr, ATEX eller CE-mærkning, og eftersom en stor del af vores kunder arbejder inden for energi- og procesanlæg herunder Pharma, vil det være en fordel, hvis du også har erfaring derfra. Det er ligeledes en fordel, hvis du har arbejdet i regulerede industrier, hvor f.eks. GMP er gældende.

 

Som person er du udadvendt og imødekommende, og du er kendt for at være engageret og loyal, og at alting foregår på en ordentlig måde, er en vigtig parameter for dig. Du befinder dig godt i dialogen med kunder og trives både i teams og med individuelle opgaver.

 

Din evne til at opbygge netværk og gode relationer både internt og eksternt er ligeledes vigtig, da du får en del snitflader både i og uden for Adding Engineering.

 

Du mestrer dansk og engelsk på højt niveau, både mundtligt og skriftligt og anvender IT værktøjer som en naturlig del af hverdagens arbejde.

Hvorfor Adding Engineering?

Adding Engineering er 70 fastansatte medarbejdere fordelt på 3 lokationer, og arbejder hver dag med at gøre en forskel for kunderne. En overvejende del af opgaverne er indenfor den grønne omstilling.

Adding Engineering hjælper kunderne med at gennemføre deres projekter. Du kan derfor forvente et spændende og alsidigt job med mange forskelligartede opgaver, ligesom du bliver positivt udfordret både fagligt og personligt. Du bliver en del af en uformel organisation med en flad struktur og et stærkt fagligt miljø, hvor kolleger er gode til at hjælpe hinanden.

Du tilbydes gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og yderligt en række personalegoder.

Interesseret?

Bang Kristensen deltager i udvælgelsesprocessen.

 

Spørgsmål og ansøgning sendes direkte til vores kunde Adding Engineering som angivet nedenfor.

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eddie Jensen (Ballerup) tlf. 81 40 00 88, Torben Ellegaard (Vejle) tlf. 48 80 19 79 eller Martin Poulsen (Aalborg) tlf. 81 40 61 18.

 

Ansøgning mailes til job@adding.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende men venter gerne på den rette medarbejder.

 

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

 

Adding Engineering opbevarer din ansøgning i 12 måneder, men hvis du ikke er interesseret i det, vil vi bede dig om at skrive det i din ansøgning.

 

Du kan læse mere om os på www.adding.dk.

Om Adding Engineering

Adding Engineering er en konsulentvirksomhed, der løser en lang række forskelligartede tekniske opgaver og projektledelsesopgaver inden for proces- og maskinindustrien samt inden for den grønne omstilling.

 

 Adding Engineering beskæftiger primært ingeniører, maskinmestre, automationsteknikere og konstruktører og assisterer kunder over hele verden, når de har behov for det. Kvalificeret arbejdskraft stilles til rådighed i kundernes organisation, og kan være tilknyttet i kortere eller længere perioder alt efter det specifikke behov.

 

 Adding Engineering blev etableret i 2012, er velkonsolideret og 100 % dansk ejet.

Kontakt

Torben_Bang_Kristensen.png

Torben Bang Kristensen

Managing Partner

21 25 93 92

Følg på LinkedIn

bottom of page