top of page
Jobsøger.png

Service Administrator

Struktureret og energisk Service Administrator

Nordic Computer A/S har siden 1979 samarbejdet med både nationale og større internationale selskaber, der alle har det til fælles, at de ønsker at få mest muligt ud af deres IT-budget. Nordic Computer køber og sælger brugt high-end Data Center IT-udstyr indenfor de største brands som Hitachi, HPE, EMC/Dell, IBM, Lenovo m.fl. Nordic Computers driver herudover en af Nordens skarpeste IT serviceafdelinger, hvor de har fokus på vedligehold og levetidsforlængelse af data-udstyr i hele verden. Læs mere om Nordic computer her: www.nordiccomputer.com.

Om stillingen

Der er stor aktivitet i vores serviceafdeling. Forretningen vokser, og til hovedkontoret i Nørresundby søger vi derfor en medarbejder til vores Service Administration. Så vil du arbejde i en international virksomhed i vækst med Danmarks måske bedste medarbejdertrivsel? Så har vi muligvis jobbet til dig.

Med reference til Head of Service Administration indgår du i et administrativt team, hvor dit fokus er at sikre korrekt implementering af vores servicekontrakter. Dette indebærer håndtering af alle indkommende kontrakter og sikre den korrekte koordinering mellem alle afdelinger i Nordic Computer.

  • Servicekontrakt-implementering

  • Bindeled mellem Salg, Service Desk, Finans på Servicekontrakt opgaver

  • Ad hoc-opgaver/ projekter til Salg, Service, Økonomi og ledelse

Kvalifikationer og personlige egenskaber

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Til gengæld er det væsentligt, at du ved hvordan man kommunikerer med kunder, har en god forståelse for administrative arbejdsgange og har en finansiel forståelse. Du har generelt god flair for IT-systemer, og er ikke bange for at lærer nyt. Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau, og hvis du derudover kan andre sprog er det en klar fordel.

På det personlige plan er det vigtigt, at du kan begå dig godt i teams, mens du også er i stand til at arbejde selvstændigt. Endvidere:

 

  • Trives du i et meget travlt arbejdsmiljø.

  • Har du ro og overblik til at give kunder en god serviceoplevelse.

  • Er du en afslutter, og sikrer at alle opgaver drives helt i mål

  • Har du stærke koordineringsevner

Nordic Computer tilbyder

Du tilbydes selvfølgelig en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer. Nordic Computer har en flad organisationsstruktur, hvilket bidrager til en positiv arbejdskultur, hvor der er rig mulighed for indflydelse og frihed under ansvar.

Er noget for dig? 

BANG KRISTENSEN er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte CEO & Partner Torben Bang Kristensen på 21 25 93 92.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag ved at klikke på ansøg.

Kontakt

Torben_Bang_Kristensen.png

Torben Bang Kristensen

CEO & Partner

21 25 93 92

torben@bangkristensen.dk

LinkedIn

bottom of page